Vägg i vägg med Adam/Albin ligger Tvätteriet. Här erbjuder vi matkursen, vinkursen och privata skräddarsydda evenemang.

Matkursen

Matkursen bjuder en nytänkande och inspirerande måltidsupplevelse styrd av gastronomiska samtal och inblickar i den nutida kockens värld.

För att ge kunskap om modern matlagning backar vi bandet. Vi har makat på spisen för att låta eld, rök och glöd spela en central roll i tillagningen. Vår kolgrill står numera i kökets mitt och med den leder vi er genom en kväll av pinfärska skaldjur, förstklassiga grönsaker, makalöst kött och fantastiska viner. Vi lagar till allting framför er och delar med oss av alla knep vi känner till.

Vi inleder kvällen med champagne, goda snacks och en introduktion där vi bland annat går igenom säsongens bästa tillgängliga råvaror. Sedan tar vi oss till restaurangköket där kolgrillen eldas upp till 600 grader och vi går på djupet av matlagning över öppen eld, samtidigt som ni njuter av allt det nylagade. Därefter slår ni er ner för att avnjuta en härlig middag.

Matkursen bokas för slutna sällskap om minst 10 personer.

Pris: Matkursen 1400:- ex moms, dryckespaket 600:- ex moms

För bokning e-maila: info@adamalbin.se

Vinkursen

Vinkursen är vårt nya koncept som vi kör igång efter sommaren. En storslagen middagsupplevelse med fokus på vinet, långt ifrån den typiska vinprovningen.

Vi kommer inte att grotta ner oss i jordmåner, skördetekniker och annan "klassisk vinkunskap" med 15 glas framför er. Det här är en kväll där ni (även om ni inte kan något alls om vin) dricker och äter sjukt gott medan vi visar på magin som uppstår när man kombinerar enkel mat med rätt vin. Något ni sedan ska kunna göra vid er nästa middagsbjudning hemma. Givetvis ska vi också låta er smaka några riktiga värstingviner.

Mer information kommer.Privata måltider

I Tvätteriet lagar vi samma goda mat och erbjuder samma fantastiska dryck som på restaurang Adam/Albin men anpassat för större sällskap. Det här är den utmärkta restaurangen att hyra för intima, skräddarsydda mingel, luncher, frukostar och middagar. Låt oss forma ert personliga evenemang till perfektion. Vi tar hand om maten, oavsett tillställning.

Antal platser sittande: 10-30 personer.

Antal platser minglandes: 10-40 personer.

Information och bokning: info@adamalbin.se, 08-411 55 35