Adam/Albin


Råvarans Renhet, Detaljernas Rikedom

På Adam/Albin får du en modern svensk restaurangupplevelse långt ifrån den klassiska finkrogen. Den avslappnade atmosfären i vår levande restaurang är lika viktig som den goda maten och drycken. Vår mat bygger på de råvaror som vi själva älskar och som tillagas med enkelhet & självklarhet. Vi inspireras av all god matlagning i världen och i grunden ligger vårt svenska matarv. ”Råvarans renhet, detaljernas rikedom” är vårt mantra och essensen av vår gastronomi.


Måltiden  

På Adam/Albin erbjuder vi en meny bestående av de mest unika och relevanta råvarorna, där vi får visa er den matlagning som kännetecknar oss. Måltiden är en blandning av våra signaturrätter och det bästa för stunden. Vår meny justeras dagligen och kan därför inte ses innan besöket.


Pris

Vår meny kostar 1495 SEK per person plus ert val av dryck.


Drycker   

Vi erbjuder utvalda dryckespaket till menyn, med eller utan alkohol. Självklart kan ni också välja något från vår vinkällare. Vår vinlista är baserad på klassiska referenser och appellationer men sträcker sig över hela världen för att reflektera vinvärldens mångfald. Balans är nyckelordet.

 

Allergier

Vi anpassar vår meny efter era eventuella allergier. Vi gör även en grönsaksbaserad meny för vegetarianer och veganer. Ange vänligen i bokningen om ni har några matrestriktioner. 

 

Välkommen till vår gastronomiska bakgata!

Adam Dahlberg & Albin Wessman, Chef-Owners.

Daniel Heffy, Head Chef

Linus Ahlbom, Restaurant Manager

Sören Polonius, Wine Director 

Mercedes Bachelet, General Manager

Och all övrig personal

Welcome!


Boka bord →

 

Play